Friday, April 30, 2010

mengarut tak sudah xDD

anak sape nih weyy ? xDD

yeah , nih aku .. hahaha 1st time letak pic sendiri kat blog nih *yea2 jea tahu tak cantik , so ignore jea lah pic tu k ;)) ta payah nengok lame2 , nanti laki budak nih marah ! hahahaha xDD *yo2 jolah kau heee ~ pic niyh aku snap time balik dinner dengan laki family aku *perlu ke nih ? hahaha perlu ta perlu , lantak aku nak cerite ke ta en ? ;))

weyy , kalau dah meluat sangat , pegi sini oke klik .. haaa dah benti ngarot lah kawan :)) hah , sok aku nan aino + zaty *pic dowg kat header aku nak pegi nengok kawan kitowang .. ainan .. an aku penah cerite pasal dia .. mak dia meninggal lah weyy ==' sian jea :(( so , sok kitowang plan nak gi ziarah dia lar *baik jea kan xDD

ala , rumah dia bukan jauh pun , dekat jea .. taman yg kitowang selalu lepak ar :)) heee ~ so , malam nih rilek2 jea la en .. malas nak kelam kabut .. tapi yg ta best nye tu , ahad zaty dah balik MRSM , adoy .. ta syok lah weyy , 1 hari jea nan kau :'(( tu la , MRSM pun ngeks , bagi cuti kejap jea .. tah ape2 tah ==' bagi lah cuti sebulan ke .. kan best .. 

pangg ! hambik kau .. ngade2 nak cuti sampai sebulan .. hahaha gila betul lah kan ? mane ade cuti sampai cenggitu .. ish33 .. weyy2 , dah lah nak tido , nantok gila nih .. by kawan :')) *malam nih aku sunyi sangat lae :((

2 comments:

  1. melampawnye nak sebulan! selamat mlawat umah kawan..=)

    ReplyDelete