Saturday, June 12, 2010

alone huh ?

ASALAMUALAIKUM :))


curik dekat deviantart :))


yeah alone . HAHA taktau kenapa nak buat tajuk + entry pasal ALONE . act , best ke kalau alone nihh ? ala ala home alone tuhh . HAHA bukan laa . means kita sendiri jea dekat dalam dunia nihh . haa cemane ? ape perasan korang ? kalau aku laa kan . taktau nak happy ke tak . sebab banyak kebaikan + keburukan kalau kita sendiri nihh . oke kalau aku kan . kebaikan nye >>>

  • - aku boleh pergi mane2 yg aku rasa nak pergi . ngeh ngeh .
  • - then aku boleh makan bila2 aku nak makan . and ape2 yg aku nak makan . heee
  • - and and aku boleh buat ape yg aku nak dekat dalam dunia nihh . aww indah nye :PP


oke itu kebaikan . now keburukan >>>

  • - kita akan rasa sunyi . aww tak suke tak suke HAHA gedik minah nihh 
  • - and tak terurus . *tak reti urus diri rupanya anak dara nihh :PP
  • - yeahh hidup akan kosong jea wehh . hati pun kosong mehh . takde taman + teman HAHA
  • - lagi lagi takde tempat nak luahkan ape yg aku rasa . and perasaan . *aww susah macam tuhh
  • - aku sorang jea dalam dunia nihh ? takde lelaki ke ? aisehh , susah lahh hidup macam nihh *heee gatal kau nyahh xDD
  • - then aku jadi buduh . takde siapa nak ajar aku . T______________T
  • - lastly , aku tak jumpa laa dengan incekk belog nihh . aww sedihh nyahh .



haa korang banding sendiri . keburukan lagi banyak kalau nak dibandingkan dengan kebaikan . heee so so ? faham faham sendiri laa . masing2 dah besar dah boleh fikir sendiri kan ? *ehh ade ke budak 3 tahun baca belog aku ? aww aww bangga HAHA . so better buang angan2 korang nak alone2 tuhh . ehh angan2 aku jugak . heee . tapi kalau korang ade pendapat sendiri and alasan yg kukuh nak bersendiri , terpulang lahh . nihh just pendapat aku . so now aku TAK NAK ALONE ALONE . HAHA takut dol alone . heee . oke toodddllleeesss ^^


pssttt ; amacam background baru ? oke tak ? HAHA kalau tak oke harap jangan membenci inchek belog . kesian dia . background nihh under construction oke . so lagi sekali , jangan membenci inchekk belog . ily inchekk belogg <333 :PP

0 comments:

Post a Comment