Wednesday, July 7, 2010

ehh ehh blogg saia dah setahun lah awak

 ASSALAMUALAIKUM :))



jangan tanya lagi APA YG DAH SETAHUN . dah terang lagi bersuluh guna lampu suluh sendiri pasal blogg aku . haihh okay straight jelahh kan takmau belok² kang tersasar di jalanmu . HAHA okay sebenarnya kan kan kan , hari nihh , 7 JULAI 2010 , bersaksikan lappy , mousy , keyboardy and jari jemari aku yg menaip nihh kan kan kan , dah genap 
SETAHUN AKU BERBLOGGING :)


aww suka nya suka nya ! HAHA okay follower pun dah 230 , okay lahh tu :) tak macam blog orang nihh , dah 4 ratus lebih² HAHA so so nak cakap HAPPY BIRTHDAY TO YOU INCHEKK BLOGG :) okay segala suka DUKA ehh ehh TERcaps lock pulokk yg aku lalui , semua kongsi dengan blog nih . aww dah macam orang dah . wakakaka :D so so memang dah serasi lahh kan cakap sorang² , gelak sorang² HAHA


pernah lahh sekali dua hari tu terpikir nak bercerai dengan inchekk blog nihh . tapi bila fikir² balik , kang tak masal jadik janda kan , aku taknak dapat gelaran janda nihh wakakaka ehh ehh kau melalut huda . okay fine T__T okay nak tengok first entry aku masa first² blogging ? HAHA jangan gelak sudah . okay memang ayat budak tak matang lagi masa tuhh ==' kalau nak pergi sini ENTRI FIRST HUDA THE TETTT :)


okay HAHA dah baca ? kan kan ? tah apa benda tah aku mengarut time tuh . okay malas nak edit balik . nak biarkan keaslian nya <3 weee okay ehh ehh ada lagi . blog SYAMIM THE LILO pun lahir bulan julai jugak kan kan kan syamim ? okay blog gua lagi tua dari lu , so harap hormat :D HAHA so nak cakap HAPPY BIRTHDAY jugak dekat LITTLE SYAMIM THE LILO :))) *mehh kiss sikit , wakakaka


okay dia tak online seminggu nihh kott , minggu depan baru on balik . almaklum lahh , dia kan PMR . HAHA padan muka :P btw , gudluck awak :) okay dahh settle wish² bagai , aku pun dah nak pergi sekolah nihh . so so aku harapkan wish plus² hadiah dari korang okay ^^ HAHA tak malu T__T kalau taknak pun takpe lahh ;) okay sekarang memang takde masa nak upgrade blogg . myb nanti hujung minggu . wait2 sajalahh ^^


sorry , buat masa sekarang belum sedia nak buat award even blogg dah SETAHUN :D

16 comments:

  1. happy 1st anniversary...happy blogging.. :)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    CARTOON & ME

    ReplyDelete
  2. congrats huda.
    keep blogging okey. (:

    ReplyDelete
  3. Wahh :D
    congratulations :)
    ngehehe :D

    ReplyDelete
  4. wewiitt !
    dah tua dh blog dia.
    ehehe

    ReplyDelete
  5. happy birthday to blog huda!
    wah dah setahun dah berblogging.
    akak baru je yunk.

    ReplyDelete
  6. ewahhhh . huda dah tuaaa ! eh salah ! belog diaa sudahh tambah umur . haha . HAPPY BIRTHDAY TAWW TO INCEKKK BELOG . SEMOGA BELIAU MENDAPAT JODOH AWAL . TEEHEEE :p

    ReplyDelete
  7. @cik elina

    HAHA blog jea , tuan nya belum ;D

    ReplyDelete
  8. @.miss d'ieyna.

    hihi terima kasih akak comel :D
    heee nak tunggu setahun tu lama kak , berjanggut xD
    takpe , nanti dah setahun huda wishh jugekk okay :)

    ReplyDelete
  9. @Trah Wann

    HAHA yaa terima kasih trah :)
    ehh ehh huda taknak bagi inchekk belogg kahwin
    nanti huda sorang² pulak . HAHA ;D

    ReplyDelete
  10. oh babyyyy, thanks yeah entry yang sweet amat!

    ReplyDelete
  11. Happy 1st anniversary tuk blog kamoo..
    teruskan berbloging ye cik huda :)

    ReplyDelete