Thursday, July 1, 2010

loving u was a mistake

 ASALAMUALAIKUM :)





okay malam nihh sangat sangat sangat tidak mempunyai mood . nak buat homework pun tak selesa okay :"( macam2 masalah yg huda hadapi malam nihh . saat nihh . hari nihh . and tahun nihh :( terasa macam diri nih tak berguna langsung . ada otak tapi tak pandai nak guna . ada airmata , tau pulak nak menangis T_T okay tak boleh nak senyum sekarang . nak away sekejap please . lagipun besok dengan sabtu I pergi tanjung karang . tengok budak2 nasyid . so mintak2 macam tenang lah dekat sana .


seriously , macam tak sanggup dah nak hidup nih . tapi aku tau , tak elok kan fikir macam tu ? tapi .. hati nih rasa tak sedap lah . tak tahan okay . aku tanggung nih semua sorang2 . taktau nak luah dekat siapa . erghh kenapa apa yg orang nak , dapat . tapi apa yg aku nak , susah sangat nak dapat . apa yg aku nak just kebahagiaan . taknak duit or apa2 . just the happiness . is it wrong for me to feel happy ? sekejap pun jadi lah . tak pernah kot sehari tuh aku bahagia . paling lama setengah hari .


then ada lah masalah timbul . okay this thing make me down T___T serious takde mood . okay *crying :"/ better out cepat . btw , aku taktau bila aku nak balik blog balik . so just wait . and segala award plus tagg plusplus blogwalking bagai aku buat time aku dah ada mood okay :") jangan risau , aku tetap akan buat okay ^^


hidup tanpa awak macam hidup tanpa bernafas :"(

12 comments:

  1. aiyoo , nape nih sygs ? sabar oke :)

    ReplyDelete
  2. yepp . kenapa ni ?
    cheer up ! dik , nasihat akak je ni .
    carilah cinta Allah sebelum mencari cinta manusia .

    akak tauu susah , tapi start perlahan-lahan . akak pun bukan alim sangatt , sayangg .

    tapi akak tetap cuba buat apa yang Allah suruh . cuba sabar dengan apa yang berlaku . kadang-kadang akak pun rasa macam huda rasa .

    takda gunaa hidup . tapi ingatlah huda , kalau ada yang membenci kita , masih ramai lagi yang menyayangi .

    kalau huda stres , rapatkan diri dengan kawan-kawan . hiburkan hatii yang terlukaa tu .

    takpun huda buatlahh apa yang menggembirakan huda ye sayangg !

    ingat , Allah itu Maha Adil dan Maha Mendengar .

    :) :) :)
    love you diikk .
    * nasihat je ni , kita mula perlahan-lahan yee

    ReplyDelete
  3. yooo, naperr sedih nie ?
    saba yerr yangg ;'))

    ReplyDelete
  4. salam...naper sedih2 ni...cheer up lar...hidup ni masih pnjang.serahkan segala cinta pada Allah,InsyaAllah hidup akan tenang.Ada cinta yang lebih istimewa menunggu di hadapan...skarang belum masanya dik...InsyaAllah adik bleh hadapi semua ni.Allah tu x beri ujian yg hambanya tidak mampu hadapi... Jadilah insan yg tabah.Mcm kak fatinathirahazmi ckp...

    Bangkitlah wahai insan,perjalananmu masih jauh...

    klu ade masalah.boleh kongsi ngan kitorang.InsyaAllah kitorang sudi mendengar...=)

    ReplyDelete
  5. kalo saye tensen tensen, slalu ingat ayat ni

    " Allah takkan membebani seseorang melainkan dengan kesanggupannya"
    (al baqarah-ayat 286)

    :)

    ReplyDelete
  6. hudaa, kenapa nie? be a strong girl okay deq.

    ReplyDelete
  7. Trah Wann : masalah masalah dan masalah :'( *try sabar :")

    ReplyDelete
  8. fatinathirahazmi : akak , okay :") tenggs tau . panjang akak nasihatkan adik ;) tapi , nih bukan masalah cinta semata - mata . ada masalah lain lagi besar daripada cinta :"/

    insyaALLAH , huda akan cuba ikut perlahan-lahan apa yg akak cakap tuh okay :") tapi huda tak janji tau ;)

    akak , huda akan ingat okay :) and and yeahh , sayang akak jugak . tenggs tau tau tau ^^

    ReplyDelete
  9. Ilaaaa ♥ ; awak , okay :")

    ReplyDelete
  10. Sabrina Syarfa ; insyaALLAH :) harap2 huda boleh jadik macam tuh :") terima kasih sudi dengar . nanti bila2 huda cerita okay ;)

    ReplyDelete
  11. munirah ; okay awak . sy nak buat macam tuh jugak lahh :P

    ReplyDelete
  12. Cik Lilo ; masalah :) okay i'll try ^^

    ReplyDelete