Sunday, August 15, 2010

hoyeahh award berlambak tahu !

ASSALAMUALAIKUM :)


selamat petang semua . ehem , banyak award tertunggak . sampai tak hengat apa award nya . ouhh sory gilaa . sekarang nak tepek award yg masih fresh dari ladang jehh . yg macam dah lama tuh dah lupa . sory gilaa :( kalau sesapa ada suruh huda amek award tapi huda tak amek lagik , cakap boleh tak ? please , kesian korang ;(

AWARD SHIDA

smart tak ? smart kan ? gua sukaa , lu nak follow lahh dia (;

AWARD TRAH
ecehh follower dia dah 400 lebihh wehh , jeles gilaa lahh heee tengok dia pegang macam menatang alah jalan² carik makan yg maria tunku sabri selalu bagik kat restoran yg dia dah makan , sebagai penghargaan . HAHA jangan marahhh ;p woott trah , saya sayang anda , trimass <33

AWARD DARI SYIRASS & TRAH *lagikk ;p




Bagi siapa sahaja yang menerima award ni,
diwajibkan memberikan/tag kepada 5 org lg..

Selepas itu, si penerima award mesti meletakkan,
link link berikut di blog/artikel masing masing (kat entri tau).

2. Mimie
3. Syira

* Sebelum korang letak link link di atas,
padamkan dulu link yang berada di no 1,
kemudian semua link yang tinggal di naikkan 1 level.
Contoh, link no 2 menjadi no 1, link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya.
Selepas itu, masukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5..ok? faham kan..
Tapi korang semua kena jujur dan adil ya dalam menjalankannya.
Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul, maka jumlah backlink yang dapat ialah :





Posisi 5 : Jumlah backlink =5
Posisi 4 : Jumlah baclink = 25
Posisi 3 : Jumlah backlink = 125
Posisi 2 : Jumlah backlink = 625
Posisi 1 : Jumlah backlink = 3,125

* Menurut info dari SEO (Search Engine Optimation) ramai blogger telah mendapat 1,923,125 backlink dan, keuntungannya, blog korang akan mendapat trafik tambahan,
apalagi jika ada orang mengklik klik ke blog korang kn.

* Selain mengeratkan persahabatan antara blogger,
award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog korang.





 who's the LUCKY 5 ? (;




okayhh settle sudah . so sesapa award or tag yg huda tertinggal kehh , bagitau okay . bai , ily <33

UPDATE

okay baru teringat ada award follower dari cik fieqa kita , hoyeahh ;D terima kasih ehh fieqaa ^^

  blog dia cantik , award dia pun cantik jugak tengok strawberry tuh ecehh :D kau nak jugak ? 
>>> KLIK <<<

6 comments:

  1. giler byk 0.0 jeleess giler..huhu

    ReplyDelete
  2. wah..sume award2 tu lawa2 ler..

    ~_^

    ReplyDelete
  3. ecehhh huda , caption lu menarik ahhhh . ekekekeke .

    so trah ni kira mcm jalan2 bagik award lah ? hehe :P

    ReplyDelete
  4. @Trah Wann | huda sentiasa melakukan perkara yg menarik *LOL xD yess you are trah ;D

    ReplyDelete