Sunday, August 8, 2010

justin bieber grr grrr

ASSALAMUALAIKUM :))


okay , sekarang aku suka lagu dia yg nihh ouhh ;)
 
weehuu THAT SHOULD BE ME <33

serious suka gila dohh , taktau kenapa aku ulang² macam takde feeling menyampah langsung KAH KAH yeahh mula² dengar lagu UP - JUSTIN BIEBER dekat blogg wany <33 terus terpikat jugak . then terjumpa lagu nihh wahh macam ahh sedap gila HAHA :) korang taksuka ? lalalala I Don't Care ;D

sebenarnya takde idea nak post ape . idea dah ke laut china selatan pfftt T__T

2 comments:

  1. wah.huda sedap2 lagu baru dia ni..ha,dah masuk list selepas baby.

    ReplyDelete