Wednesday, September 8, 2010

semua orang stress

ASSALAMUALAIKUM


memang lah , semua orang ada stress dorang sendiri . ada ke orang yg takde stress ? hidup bahagia je ? ada ke ? kalau ada bak kenalkan aku dekat orang tuh nanti aku mintak petua dekat dia cemana dia tak stress pastu aku share lah dengan korang sharing is caring kan ? taktau kenapa mulut aku nih gatal gilaa nak jerit FUCK dekat semua orang HELL kan ?

orang tak bersalah pun aku nak cakap gak T___T biasalah bilaa tengah stress semua keluar kalau boleh perkataan BABI pun nak keluarkan jugak ==' aku taktau apa perasaan aku sekarang nih . buat entri bajet stress padahal aku nak stress kan amende ? takde sapa pun buat aku stress , senget tak aku ? senget kan macam taik T___T

kalau budak baik , nak tulis BABI pun dia takut . tapi aku ? means aku JAHAT *fullstop 

3 comments:

  1. jgn stress sgt yer dear...
    t tumbuh jerawat....hik3
    =)

    ReplyDelete
  2. huda.. sabau jek lah kay..
    eppy selalu tw2.. :))

    ReplyDelete