Friday, October 1, 2010

biasalah dah nama pun budak budak kan

ASSALAMUALAIKUM :)

Hai. Hello. Selamat petang saya ucapkan kepada warga blogger tempat di mana kita mencurahkan perasaan, ataupun meluahkan perasaan yg terpendam tetapi ingat harus berhati² dengan kata² anda kerana di sini agak public maka ingatlah, sesiapa yg terbaca atau tersengaja baca blog anda, pasti akan terasa bahawa anda sedang mengutuk dia padahal anda tidak mengutuk dia pun, dia jehh yg gedik nak terasa. Takpe, lumrah alam lah tuh kan? 

Pasti anda tidak ingin dilabel sebagai pengutuk terhebat di abad ini bukan? Jika yaa sila taip YA dan hantar ke 33333, tetapi jika tidak, dah sah lah taip TIDAK takkan YA jugak kot tak ke sengal tuh dan hantar ke 33333. Sudah? Bagus, masa mengundi sudah tamat, talian hayat juga sudah diputuskan kerana talian itu sememangnya tidak mempunyai hayat. Kecuali jika berlaku keajaiban, itu pasti akan membuatkan saya teraneh²an. Percayalah.

Maka jagalah tutur kata anda, jagalah penulisan anda, pastikan ayat anda tidak sepedas cili berapi yg bila dimasukkan ke dalam mulut akan meletup kebabomm. Dengan ini, tiada siapa yg akan terasa dengan apa yg anda katakan. Percayalah, benda nih TAKKAN jadik sebab sememangnya saya mengarut taktentu pasal sekarang nihh.

Tahniah syabas, 3 perenggan mengarut telah siap dikarang oleh YANG BERBAHAGIA CIK NURUL HUDA BT ARIFFIN ehem ehem mari kita berkembang²an bersendiri²an haha ;D hotak kau mari kita lempang pang pang cik nurul huda nihh xD HAHAHAHAHA kesimpulan serta motif post nih adalahhh, dah lama takmengarut kat sini so hambekk haha kejadah aku mengarut pun aku taktau.

Ehh tapi disebalik kemengarutan aku tuh, terselindung seribu nasihat yg sangat bermanfaat untuk anda² semua yg bercita² untuk menjadik seorang blogger tegar ataupun POPULAR dan bercita² untuk mendapat anugerah bintang popular tuh err err harap lupakan sahaja lah HAHAHA fine, malam karang kita mengarut lagik okay baybehh. Jangan lupa, renung²kan dan selamat beramal <33

Adatlah, semua orang buat salahkan? tapi kalau orang yg buat salah tuh seketul dua jehhh takpayah lah nak libatkan orang lain. Kau dah besar panjang kan? Takkan takleh fikir kot KAK ?

0 comments:

Post a Comment