Thursday, December 16, 2010

award for follower HUDA ahh #part 2

ASSALAMUALAIKUM :)

Holaa :D Haha sekarang tiba giliran contest pulak ke tepi selepas tag dan award :P Ohoii actually baru balik dari dinner oh not-so-dinner lah tapi bolehlah dikatakan dinner xD Okay harini takde cerita best , well my life is kinda boring nowadays -.- Oh yee awak , I'm sorry for everything . This is for your sake :) Well you know , I'm a girl who is childish , full of jealousy all those ohoii ape huda merepek niiii haha nanti huda cerita okay but not in this post :)

Yee , lupa nak sentuh tajuk , haha so huda happy sangat harini . Kenape ? Oh followers , you're my soul xD Takfaham ? Haha see this >

See ? Seriously memang takboleh percaya . Haha well huda tahu lah korang punya followers lagi ramai pfftt -.- Nak batak sikit takkan takboleh kan ? Haha lepas ni jangan jadik makcik anon dekat shoutmix cakap huda batak lah ape lah enn boring betul tau mencik lah ai orang macamtu takdek life LANGSUNG oh kenape emo² ni hahaha :P

Okay so since followers huda dah 500++ kan , huda nak bagi korang award . Hihi ambek tau , kalau taknak takpe . Takpaksa pun *padahal sedih korang tak ambek T____T Oh yee , followers huda yg ke 500 tu , DIBA ZAHRA . Hihi thankyou awak , awak yg melengkapkan segala²nya xD Btw nama awak tu ade banyak kenangan dalam hidup huda eh eh ape pulak ni haha forget it -.-

Nak tengok awardnye ? Hahaa before that nak cakap , award ni takcantik pun plus serabut gila sebab huda kabut² tadi haha and background macam biasa huda ciplak dekat glitter-graphics thankyou lah sudi menyumbang :D Dan , icon budak yg tersangat comel tu pun still ada okay :) Nah tengok >


Lagi satu nak cakap , award huda ni serba pink . Hahahahaha well huda sekarang addict gila dengan pink xP And macam biasa jugak , award huda agak-ke-perempuan-an so guys , yg lelaki tu better takpayah ambek lah karang kena cop sutung pulak dah huda yg dipersalahkan ohmaiii T_____T Tp kalau nak amek jugak baguslah , korang memang gempak okay ;D SuperB gentle , trust me . Huda ada baca dekat mana entah :)
Keep clicking my baby nuffy okay . Once you did , I'll click yours back (;

0 comments:

Post a Comment