Saturday, December 25, 2010

Cik anonymous dan kak diana, entri ni untuk awak :)

ASSALAMUALAIKUM :)

Taknak cakap banyak, tengok entri ni serta comment nya :) Oh nak cakap sikit, first untuk kak diana. Kak, saya takmintak pape pun kat Santa Clause tu semua. Tu sekadar gambar untuk tatapan orang yg baca blog saya. Dan saya memang suka letak gambar yg berkaitan dengan tajuk :) Okay ? Saya takmintak pape langsung okay. Jangan main tuduh jee tau ^^

Akak buat entri pasal saya. Ohmaii, saya terasa bila akak cakap saya bodoh sombong :') Takpe kak, meh saya nak cakap ni. Mak saya pun takpernah cakap saya bodoh, lagilah sombong. Tp akak pulak cakap saya bodoh. Akak kalau taktau apa2, jangan cakap bukan2 yee. Saya baru 13 tahun, tolong jangan buat saya macamni :)

Anonymous, saya takpernah sambut Christmas. Saya cuma buat ucapan untuk mereka yg MENYAMBUT CHRISTMAS. Awak baca kan yg saya tulis MERRY CHRISTMAS TO WHO ARE CELEBRATING IT. Saya rasa, awak faham WHO ARE CELEBRATING it :) Yg sambut sahaja, bukannya untuk semua orang. Okay ? Jelas sekarang? :)

Dan, yg pasal budak sekolah tu. Ya Allah, korang. Huda cakap BUDAK SEKOLAH AKU. Faham tak BUDAK SEKOLAH AKU ? Bukan BUDAK SEKOLAH -.- Huda maksudkan budak sekolah huda okay :) Bukan budak sekolah yg biasa ni. Huda memang taksuka budak sekolah huda baca blog huda ni. Okay? Maaf, tangan saya menggeletar sangat time ni. Rasa nak menangis pun ada, tp saya kuatkan jugak diri ni nak buat entri untuk korang.

Taknak korang salah faham lagi. Taknak kak diana dan anonymous bertambah dosa kerana menfitnah saya. Serious, jantung rasa macam nak jatuh je ni. Takpernah rasa difitnah seteruk ni. Maaf sekali lagi kalau semua ni salah saya :') Sekian, mood nak blogwalking tiada. Harap maklum. Huda terkejut sangat dengan entri beliau. Maaf kalau saya terpaksa memberi link entri kak diana kepada rakan blogger yg SAYA RAPAT :)

Kalau entri ni ada salah ape, minta maaflah. Takdapat nak baca balik sebab masih dalam mood terkejut dengan entri kak diana. Nite korang <33

Korang, HUDA ISLAM OKAY. TOLONG JANGAN TANYA 'AWAK ISLAM KE TAK' :/

16 comments:

  1. sabar je okay ? biar lah orang na ckp ape , yg penting huda ta mksudkan tu kan . chill je :)

    ReplyDelete
  2. sabar ye huda ;) . mksud krismas ; selamat hari paderi . hani ada bca stu entri nk kt fb.

    ReplyDelete
  3. waaa dearr , saper ckp mcm tuh kat awk ? mehh sini bagik linkk dyaa . isshh , kite nie sekadar ucap jerkan . bukan nyer smbut pun . Yg dia nk ckp mcm tuh kenapa ? btw , sabar oke :|

    ReplyDelete
  4. @Dian :)

    Yeah tahu takpe, thanks okay dian <3

    ReplyDelete
  5. @ι ℓ α α α ♥

    Actually, huda dah bagitau korang link dia tp baru ni huda perasan. Huhu pandai2lah carik. Hohh tulah pasal yang, huhu takpelah sabar jee :')

    ReplyDelete
  6. hehe semua salah faham je ni.. hehe :)

    ReplyDelete
  7. hye huda , psal Christmas tu rsenye mmg kurg elok kte wish bcoz dye kan ade kne mngena dgn jesus , tht sorta thing. psal budak sekola , mula2 bce mmg igt huda ckp 'budak sekola' mybe patut hightlight sikit bru jelas kot :) *jgn terasa in any way ya , peace out. salam ^^

    ReplyDelete
  8. @wawa

    Oh yeke, taktau pulak takelok -___- Huaaa okay, takterasa pun malah nak cakap terima kasih bebanyak :D

    ReplyDelete
  9. dear, harap dpt bsabar ye.
    mgkin dr entry kamu, mereka ni salah paham.

    len kali hati2 bila menulis ya =)

    ReplyDelete
  10. saba jela huda..
    yg penting NIAT kan3??
    chill :)
    *maafkomeninilambatsungguhdarientrinye*

    ReplyDelete