Sunday, December 26, 2010

It's over again , haha #part2

ASSALAMUALAIKUM :)

Dah berapa banyak it's over pun aku taktau lah kalau kau rajin klik lah older post lepastu carik tajuk it's over ade berapa, haha :face53: Okay huda harap benda ni dah settle lah kan :face17: Oh pasal delete blog tu, bukan kehendak huda yee kawankawan. Kehendak ibu tersayang :j: My mum marah bila benda macamni jadik. Kah kah kasihan bukan :face25:

Err still dalam pertimbangan dan sesi pujuk memujuk lebih kerap dijalankan pada setiap malam kerana masa tu jelah beliau yg bergelar ibu tenang, sedihnyaaa :face23: Okay actually nak cerita pasal my brader. Ekekek kau ingat aku takde abang ke :face18: Semalam he bought us something. Huaaaa benda tu dah lama dah ngidam, at lasttt dapat jugakk :face19:

Huda jarang cerita pasal abang huda kan :120: Well, actually kitorang takrapat LANGSUNG okay, sangat menyedihkan :19: Eh okay lah dulu masa kecik rapat gila hoii macam isi dengan kuku, pensel dengan kertas, kerusi dengan meja, kipas dengan lampu kah kah mengarut :27: Selalu main samasama oh dengan dia dulu, sumpah best aku cakap :11:

Kalau aku balik tadika, dia kan ada dekat rumah kan. Mesti dia selalu suruh aku beli ais pong. Kau tau tak ais pong tu apa :s: Ia sejenis aiskrim yg dalam plastik yg agak keras tu tapi bukan yg ada milo apa semua tu. Ah kau takfaham lantak lah, ehee :face43: Biasanya guna duit aku lah kan, konon nak bayar balik sekali hahh kau sampai sekarang takbayarbayar

Haha sungguh licik ya abang saya seperti adik dia yg comel ni oh ini kes perasan sila abaikan :10: Paling takboleh lupa, ada akak sebelah rumah ni minat dekat dia kot. So minah tu suruh aku passkan surat tu dekat abang aku. Masa tu aku tengah feeling atas motor dia padahal kecik lagik tu nak feelingfeeling haha :98:

Bila akak tu bagi surat tu kat aku, aku nak turun motor sampai terjatuh hoi akibat eksaited sebab aku nak baca dulu surat tu baru boleh bagik abang aku :face54: Haha sekali abang aku keluar, tengok aku terjatuh, dia bukan nak tolong. Dia lagik gelakkan tak ke malu kecomelan aku kat situ dah lah tengah terjelepok hoi ayu betul aku rasa masa tu :88: *sekali lagik kes perasan

Lastlast, bagi jugaklah dia baca tanpa aku membacanya terlebih dahulu. Ah kesian betul kan budak ni *sambil buat muka sedih :face37: Haha forget it, tu semua dulu. Sekarang dah tak dah, huaaa betapa daku merindui kakanda ku yg dahulu. Ecehh feeling lagik haha now dah terbukti aku memang KURANG KASIH SAYANG haha den perli seseorang ni kah kah jangan marah brader :face64:

4 comments:

  1. ais pong ?

    hehe .

    baru tahu nama dia .

    ReplyDelete
  2. @cik elina

    Haha kitorang panggil ais pong, tp taktau nama-sebenar-aispong-tu haha :P

    ReplyDelete