Sunday, August 1, 2010

suka buat aku rindu tau

ASSALAMUALAIKUM :))


pehh geli lagik kan tajuk aku ? KAH KAH aku kesah ke derr ? LOL , kadang² menyampah tau dengan derr² nihh . kau elak penyepak aku jea . HAHA pahal tetiba emo nihh T___T ahaa salahkan encik boyfiee ai . dah tiga hari kott masuk hari nihh tak text langsungg :"( kenapa ? ouhh kedid dia lowww lahhh ==' jangan pulak hasut aku kata dia curang lahh apalahh kan . ai trust him okay :")


err kau baca status aku malam tadi tak ? HAHA minah tuh just cakap , yg dia text boyfie ai . ouhh , ahaa jeles ? sikit lahh , HAHA gedikkkk ~ tapi dia taktau encik boyfie tuhh ai punyaa . KAH KAH bagi aku macam tak payah ahh kan nak kecoh² macam dia sorang jea ada laki kan ? lepastu nak jeleskan orang yg single terang tang² sebab dia ada laki . HAHA hadap pulak yg single terang tang² tuh nak jeles kan T__T


kenapa aku cakap macam tu ? ouhh pernah rasa lahh deyy :) ehh bukan kau ainnurr ^^ orang lainnn . hoiy tahu tak ? aku dapat bestie baru . lalalala ~ blogger jugak ;) dia baikkk . and kami banyak persamaan heeee ;p siapa ? kau klik link nihhh >>> 


amik kau , gedabak aku bagi tuhh . KAH KAH kalau tak nampak jugak taktau lahh kan . lagik sekali memang elak penyepak aku jelahhh kann T__T syafaa babyyy <33 aww aww jum ingat tarikh nihh LOL HAHA nahh 31 JULAI 2010 ;) dia kata form 3 nanti MAYBE dia pindah sekolah aku . wahaha lagik berbunga² lahh kan . HAHA :D pagi tadi kan kan kan . aku bangun lambat . lalalala ~ *motif ? okay bai :)

awakk , cepat lahh topup . boleh gila lama2 tahu tak ? grrr

6 comments:

  1. Acewwah , sampai nak update update belog pasal syafa niey whoa . Maseh sayang . I appreciate your words . I lolove you secara unik . Muahh :*

    ReplyDelete
  2. @Syafo

    HAHA wajib lahh sygg update pasal yuu ;) heee okay ai love yuu too secara luarbiasa ;D muahh :*

    ReplyDelete
  3. Cian dye encik boyfiee takde cdt.
    takpe2 nanti dye dah topup korang leh la msg .
    biar rindu-rinduan kejap =)

    ReplyDelete
  4. @echah mashuri

    ehh (?) HAHA apa yg sweet nye nihh ? :)

    ReplyDelete
  5. @PrincessKawaii

    hikhik tulahh . tapi dia tak kesian pun kat hudaa . grr T_T heee rindu rinduan kejap ? lame dah nihh ;)

    ReplyDelete