Sunday, September 19, 2010

boleh ke kita berharap pada hubungan yg kita sendiri putuskan ?

ASSALAMUALAIKUM :)

kalau baca tajuk jea dah meluat baik kau blah sekarang aku taknak kau muntah hijau kat blog aku . faham ? fine , tetiba rasa rindu gilaa tott dekat dia . masalah sekarang , patut ke kalau aku ada perasaan nak balik kat dia lepas aku dah buang dia? lalalaa aku pun takfaham dgn perasaan aku sendirikkk nehh T_______T

kau agak kronik tak masalah aku nih? aku rasa yea , kalau kau rasa tak , bak cakap kat aku pastu gtau cemane nak settlekan masalah negara nih ? LOL dah lah taksuka sangat sebenarnya cakap benda neh . just , biasalah GEDIK kan haha bai :)

kan best kalau kita boleh tukar muka kita ==' and others won't see the truth :D

2 comments:

  1. insyaallah blh sygs, weeee ^_^

    ReplyDelete
  2. @zati
    yeke? huuuuu jealous lah dgn akk , tahniahh ehh ;D

    ReplyDelete