Friday, December 24, 2010

I am a copycat !

ASSALAMUALAIKUM :)
*Tidak ada kena mengena dengan kau. FUCK tu dosa hoiii xP

Rasa macam nak delete blog , kah kah kejamnya muu hudaa. Oh biasalah tu, akibat terlampau jealous dengan blog orang lain, aku ghase nak tutup blog ni secara-tak-berapa-nak-rasmi-tapi-rasmilah-jugak. Kan aku cakap, aku patut tutup blog niii. Tengoklah, mengarut banyakk :face34:

Kau, tengok Anugerah Skrin tak tadii :120: Oh baguslah kalau tengok, Shaheizy Sam hoii, ohmaii dia sebenarnya sangat handsome. Bukan sebenarnya tapi memang handsome pun. Ketuk kepala aku meh, melalut manjangg :face4: Kau nak hapee :s: Dahlah, aku nak larikk dari kau ni sebenarnya.

Aku nak delete blog ni lepastu aku buat blog baru SEBIJIK MACAM KAU PUNYA TU HA EH KAU PUNYA BLOG. Can I :face44: Alah, boleh laa hoii. Geram sangatlah tengok blog kau tu. Aku pun nak famous macam kau jugak, hari² ramai orang tepek message dekat shoutmix kau yg comel tu :20:

Aku nak FAMOUS HOI FAHAM TAK FAMOUS :48: Kau nak kata aku copycat :120: Dulik hape aku, kau buta ke ape kata aku copyCAT, aku ni dah terang tang² manusia kau nak kata CAT kejadahnya :p: Alah, biarlah aku nak copy kau pun. Bukan kau sorang jee yg buat benda macamtu, ramai lagik.

Kau ingat benda tu kau punya ke :s: Euww, tolonglah sikit. Jangan jadi minah perasan boleh tak :x: Sedarlah sikit hoi. Hm manusia ni, sikit² nak mencarut. Suka sangat mencarut kenapa :s: Best ke mencarut nih, hish takfaham betul aku :face25: Dahlah, aku nak delete blog ni lepastu nak COPY BLOG KAU. Muahahahahahaha

Sekian, kata² seorang copycat terhadap mangsanya. Awak terasa ke copycat? Hihi :P Oh bukan aku hoiii kah kah kah. Motif? B O R I N G -.-


Setelah 15 hours entri ni dipublish, baru perasan takdok title.
Baru ni haa letak, kuang33

3 comments:

  1. eceh , mcm perli i jek, ayt neh ' Alah, biarlah aku nak copy kau pun. Bukan kau sorang jee yg buat benda macamtu, ramai lagik.' Huwaaaaa .

    ReplyDelete
  2. @Putree LaVida

    Ai perli you punya copycat lah sayang. Takkan nak perli youu <33

    ReplyDelete