Friday, December 24, 2010

Bangun awal ? Tett , not me xD

ASSALAMUALAIKUM :)

Hoi morning :j: Haha jarang kan tengok huda post entri pukul berapa niii :120: Okay pukul 8.38 a.m. Haha sila gelak sekarang -.- Oh huda memang suka bangun lambat hoiii, trust me. Takcaya :s: Tak caya dah , bukan masalah den pun. Kah kah, okay pagi tadi memang susah gila nak bangun hoiii, ibu banyak kali suruh bangun :face34:

Beside , malam tadi sebelum tidur , huda dah niat dah nak bangun awal :26: siap tepuk bantal lagi tu haa . Well , sepanjang cuti sekolah ni , baru ni lah huda bangun awal :132: Haha kantoi tak solat subuh *lalalala :75: Hoi korang , jangan kantoi solat tau . Takbaik , Tuhan taksuka . Dosa dah sebakul dua , jangan gedik nak tambah lagik :30: *oh ayat Nabil

Pagi tadi memang susah gila nak bangun lah kan dah-banyak-kali-bagitau . Paling cannot go , entah kenapa hyper sangat masa nak bangun padahal memang ngantuk gila lah kan :20: siap nyanyi jingle bell lagi kak hoiii :105: Haha semangat betul aii ni nyah kah kah :131: Oh huda nyanyi macam mana ekk , er orang putih cakap humming :face42:

Ha lebih kurang macam tu lah sebab huda kalau bangun pagi memang tabiat gedik sikit :129: Suka bercakap *padahal tengah mamai lagitu* tapi dalam bahasa humming . Huaaa paham tak nii :120: Takpelah , my mum paham :n: Haha serious hoi , mak aku paham apa aku humming kan tu , pelik kan :face44: Well , itu lah mak :12: Oh huda still tidur dengan ibu lagik sampai sekarang :95:

Well , kira macam lepaskan rindu lah bila balik dari asrama kan . Sebab tulah huda selalu homesick :53: Huda sayang my mum tersangat hoiii , kau sayang ? :face2:

Tabiat atau tebiat bangun tidur korang pulak apa :120:

6 comments:

  1. hahaha
    first time lah ni bgun awal? sye pun gitu jgk ler kengkadang...

    ReplyDelete
  2. haha ! memang tengah mamai pun. entah apa dia merepek pun kita tatau. berkali-kali nak ulang ayat sama. mimpi. bangun dik ! hehe. btw, i like this post. cute ! ^.^

    ReplyDelete
  3. @nana

    Hehe :P Okay thankyouu kak hoii <33

    ReplyDelete
  4. haha , nyanyi lah lagu rock-2 siket, baru best ! baru terkejut ibu awak. HEHE (;

    ReplyDelete
  5. @Putree LaVida

    Kang dia terkejut susah ai nyah huahuahua

    ReplyDelete