Thursday, December 2, 2010

Boring betul lah macam nih

ASSALAMUALAIKUM :)
Kan senang kalau masalah boleh hilang macam buih tu ; celup , tiup , pecah

Berhenti sekejap cerita pasal holiday bagai . Boring lah takde space untuk aku luahkan perasaan . Kau meluat ? Senang jea , takpayah susah² baca entry aku *alahai ayat lapuk Oh kau selalu terluka tak ? Aku selalu doh , bukan nak mintak simpati dari kau . Cuma mintak perhatian , care sikit pasal masalah aku . Taktau nak cakap dekat siapa lagik kan . 

Aku taktau mana hilangnya sifat caring kau yg kau pernah tayang kat aku dulu ? Taksampai setahun pun kita kawan , kau dah buat perangai ye . Oh takpe² , takkesah haha ape aku melalut nih Okay aku memang takde letak wishlist dekat blog kan ? Tapi jangan ingat budak comel macam aku takde wish , impian , keinginan . Banyak impian aku yg kau taktau sebenarnya .

Macam kau jugak , BANYAK gila kan impian aku . Sekarang aku tengok abang DSLR jadi tumpuan , adik SUPRA pun taklupa jugak . Aku pun minat gila dengan abang DSLR tu kalau kau nak tau . Tp adik SUPRA , mintak maaf bebanyak bukan taste aku . DIA yg minat dan aku doakan kau dapat TK SUPRA kau tu :) Alah aku takkesah lah pasal abang DSLR

Sekarang impian aku cuma satu , nak pikat kakak hati yg kuat . Kau faham kan maksud aku ? Aku taknak lemah macam nih , tengok sikit kesukaan aku , menangis alahai loser lah weh . Memanglah menangis tu taksalah and memang perlu pun menangis tu sebab kadang² kita memang kena sedih agar kebahagiaan lebih bermakna . Tp takpayah lah sampai setiap hari kau nak menangis kan

Susah jugak macamtu , asal susah sikit menangis . Sedih sikit menangis , jatuh sikit menangis , kena tinggal menangis *ceh Kita perempuan memang dah sebati dengan menangis tp sekali sekala tunjuk kan sikit dekat orang kat luar tu yg kita tak lemah macam yg diorang sangka . Memang aku diam jea orang kutuk aku , sebab aku taksuka panjangkan cerita kecualilah kalau datang gedik aku tu

Okay sekarang taknak sentuh bab orang lain , nak cakap pasal aku aku dan aku . So , hari² aku doa Tuhan kuatkan hati aku , tabahkan hati aku . Kadang² aku rasa macam doa aku takditerima mungkin sebab aku masih lagi munafik yah mungkin atau mungkin sebab belum tiba masanya Allah makbulkan doa aku . Allah tidak memberi apa yg kita mahu , tp Dia memberi apa yg kita perlu .

Aku pegang kata² tu , so dalam aku berdoa , aku taklupa berusaha . Sekarang aku tengah keraskan hati , taknokkk dah menangis lagi kan macam loser nya perempuan ni . Kalau aku dah kuat nanti , jangan terkejut kalau entry aku semua yg best² jea , takde sedih² haha I'll make sure that day will come :) Kau rasa masalah aku ni kritikal ke ? Aku rasa tak , sebab aku tau ramai lagi perempuan yg nak macam tu . Betul kan ?
1 haribulan nt aku dah sekolah , boring betul -,-

0 comments:

Post a Comment