Sunday, December 19, 2010

She makes me annoying


Siapa ? Oh takpayah tahu lah , cannot aibkan orang kan ? Hahahahaha thank God korang takboleh tengok shoutmix huda , sebab kat situ ada link dia . Sesaje huda tepek buat kenangan . Hahahaha tengoklah , nanti hari hari huda stalk diaaaa . Oh yee , she's a copycat pastedog -.- Kalau ada apa apa yg berubah dekat blog huda , tulah yg dia copy . Hahahahaha LOL sesaje tulis besar besar . Bertambah annoying kan ? Kuangg33 , okay OFFLINE ! 

 Sorrylah tp it's obviously you copy I . You BARU dua tiga hari buat blog
then you buat that thing padahal dah lama dah I buat 
taksilap I dua tiga minggu jugaklah I pakai that thing T__T
Beside , you're my follower ohmaaii ~
Anyone terasa ? Haha again , sorry tp I tersentap sangat niihh -.- 

6 comments:

  1. haha! biasalah tu huda. org yg x reti explore memang mcm tu. ;D

    ReplyDelete
  2. kalau jeles sekali pun , tak pyh laa jd copy cats !
    heh , emo plak tetiba ni ;)

    ReplyDelete
  3. @Cikin

    Tulah pasal , pening betul . Ehehh takpelah , dia dah delete blog pun -.-

    ReplyDelete