Monday, June 14, 2010

award award . teehee

ASALAMUALAIKUM :))



hola ? teehee . ehh macam comel pulak gelak gitu kan . macam baby2 yg nak gelak sambil air liur meleleh . heee comel gila . aww suka baby ^^ HAHA . cakap pasal baby . inchekk belog nihh macam rindu gila dengan lagu baby tuh . nak amek balik lagu tuhh . tapi macam malas . HAHA . takut error lagi . hari tuhh dah error bagai . pfftt T__T sangat2 tidak ku gemari . so macam biar lahh . sunyi jea kan ? hee pasang lagu anda sendiri . saia taknak bertanggungjawab if telinga anda kehausan lagu semasa membaca blog saia . heee :PP oke2 dah . dapat award . heee . cantik pulak award nye :))



see ? cantik kan ? pink tuhh . teehee . oke got this from lya :)) aww thnx ^^
mule2 saje laa jalan2 dekat blog cik lya nihh . agaga , then blog dia macam cantik , awww so follow laa . and and ternampak award tuhh . then kata lahh , award tuh cantik . then dia terus bagi . aww suka gila . HAHA thnx lagi sekali ;)) oke tagg dia >>>




1/ What do you feel to know that you got this award..
*dalam bahasa melayu boleh kan ? teehee . oke rasa happy lahh . and rasa macam confident sikit dengan inchekk blog nihh :))
2/ List down 7 blogs that deserve this award..
wait wait , nanti saia terjah :))



oke dapat lagi award nihh . HAHA yea aku tau dah dapat . saje nak tepek lagi . 
kali nihh yaya bagi . maceh cik yaya :)) *ehh cik kan ? atau cik adik lagi manis ? muahaha gurau :)) oke so ofc lahh ade tag kan ? haa yg nihh malas nak buat . tengok sendiri ea :PP 
klik sini kalau nak tengok tag tuhh ^^ oke lastly , thnx yaya bagi huda award nihh ;))



0 comments:

Post a Comment