Friday, June 25, 2010

semua orang buat aku sakit hati

ASALAMUALAIKUM

ergh !
kenapa semua orang nak buat aku sakit hati ?!
kenapa ?
kenapa ?
please ,
macam dah heart broken sangat nihh :'/
aku tak suka malukan orang
tapi kenapa orang suka memalukan aku ?

fine kau tak kesah kan ?
then kau suka bagi harapan !
hoiy kau fikir aku perempuan apa ?

gila lahh
aku macam semangat jea cerita kat kau yg aku tengah sedih
last last ,
kau buat aku bertambah sedih lahh bhaii
aku mengharapkan kau bagi aku semangat , tapi nihh kau buat kan ?

ergh *crying :'/



see ? this is how broken i am :'/

maaf , entri sedikit meluat . and mahap lagi , tak dapat nak simpan post nihh . terpaksa jugak ade entri yg 'duka' :'/ *need the rainbow please :'))

4 comments:

  1. saper yg buat you msedih nie ha ?
    marii I pigi belasah dia =.=" .
    sabarr erhh my dear , kiter dulu pun pernah kene . byk kali , tapi nk wat cmner , saba jelaa =')

    ReplyDelete
  2. ilaaa : mm ade lah lelaki tuh kan . ayat dia selamba jea awk . uhh sedih gila T___T

    ReplyDelete
  3. ierahaziera : oke tengah sabar nihh :)

    ReplyDelete